Squashbiffar

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Mmmm... Mkt bra recept i squashtider. Matigt och gott. Även barnen gillar.

Ingredienser

  • 300 g riven squash
  • 1 liten lök, finhackad
  • Ca 1 dl vetemjöl
  • 1-2 dl parmesan, riven
  • 1 msk mynta, finhackad
  • 1 msk persilja, finhackad
  • 1 krm muskot, riven
  • Ca1 dl skorpmjöl
  • 1 ägg, lätt vispat
  • Salt
  • Peppar
  • Olja till stekning
  • Instruktioner

    Krama ur vätskan ur den rivna löken och squashen. Blanda allt utom oljan. Smaka av. Om det är smuligt, låt stå en liten stund så vätskar det till sig till en 'deg'. Forma små biffar, stek gyllenbruna och frasiga på medelvärme, låt rinna av på hushållspapper. Servera genast med t ex ris, sallad och yoghurtsås eller ev en salsa.

    Liknande recept

    5
    35 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben