Vegetariska squashbiffar med kantarellsås o pasta

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Välj någon smaksatt pasta, mycke godare!

Ingredienser

  • 1 medelstor squach, 300 g
  • 1 tsk salt
  • 1 medelstor morot
  • 4 potatisar
  • 1 st ägg
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 krm vitpeppar
  • 2 st touch of taste Grönsaksfond
  • 2 msk olja
  • Sås..kantarellsås färdig , påsar
  • Instruktioner

    Riv squashen grovt o strö över lite salt, låt stå o dra i ca 20 min. Riv potatis o morot i en bunke. Vispa ägget lätt meed grönsaksfond och peppar. Krama ur squashen o blanda ihop alla ingredienserna. forma till biffar o stek i rapsolja några min på varje sida.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    kickan51 1 juli 2016

    Hej! Tack för receptet. Två dagar i rad jag provar detta recept, bytte dock ut grönsaksfonden mot knorrs oxfond. Serverade en kryddig köttfärssås till. Mums. Jag har odlat squash så det är bra med ideér för denna grönsak

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben