Stekta päron med chèvre, pinjenötter och honung

Serverar: 4 portioner

En supergod förrätt som min dotter bjöd på.

Ingredienser

  • ½ –1 dl pinjenötter
  • 2–3 fasta päron
  • Ruccolasallad
  • 100 g chèvre
  • 2–3 msk flytande honung
  • Instruktioner

    Rosta nötterna i en torr stekpanna i några minuter. Passa noga så att de inte bränns. Skiva päronen i knappt centimetertjocka skivor och stek dem på båda sidor. Skölj ruccolan, låt den rinna av och fördela på fyra tallrikar eller ett serveringsfat. Lägg på de varma päronskivorna. Skär bort skalet runt chèvren och dela den i bitar eller smula den över päronen. Strö över nötterna och ringla lite honung över

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben