Strawberry Colada biskvier

Här har biskivien fått smak av både jordgubbe och smultron. Byt gärna ut essenserna mot Artic Vodka & Strawberry likör.

Ingredienser

  • Ingredienser
  • Botten
  • 250g riven mandelmassa
  • 2 äggvitor
  • 1,5 dl socker
  • 4-5 droppar jordgubbsessens
  • Smörkräm
  • 200 g margarin
  • 4 äggulor
  • 4 dl florsocker
  • 4 tsk vaniljsocker
  • 6-8 droppar rosa eller röd hushållsfärg
  • 2 tsk smultronessens
  • 250 g smält choklad
  • Instruktioner

    1. Vispa lätt samman äggvitorna och socker. Blanda i mandelmassan och essensen. Klicka ut (ej för tätt) smeten. Låt torka ett tag och grädda i 175 grader ca 7 min.
    2. Vispa margarin och äggulorna. Rör i de andra ingredienserna. Smeta på smörkrämen på undersidan av kakan, frys kakorna. Smeta på smält choklad. Frys kakorna

    Liknande recept

    3.6
    1 h 30 min
    20
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben