Superlätt kassler gratäng.

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 1 timme

Jag tycker denna gratäng är jättegod och den passar bäst till ris.

Ingredienser

  • 4dl Matlagningsgrädde
  • ca 500g kassler
  • 1 burk med Ananasringar
  • Tomatpuré
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Sätt på ugnen på 225grader. Blanda tomatpurén (mängden tomatpuré är efter vad man gillar, men grädden bör bli rosaröd) i en skål med mattlagningsgrädde. Smaksätt med salt och peppar. Skär kasslern i skivor och lägg i en gratängform, lägg på ananas skivorna på kasslern och sedan häll över grädden på alltihopa. Sen låter du gratängen koka ihop i ugnen i ungefär 45 min.
    2. Servera med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    StudentEllen 9 april 2010

    Ser lätt ut men ska vara länge i ugnen

    StudentEllen 10 april 2010

    jag tog ost på den de 5 sista minutrarna, det blev bra

    Lindie 14 april 2010

    kul med kommentarer :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben