Svalkande fruktsallad

Serverar: 2-4 portioner

Fruktsallad med cottage cheese, russin och nötter. Honungen väcker medelhavsminnen till liv.

Ingredienser

  • 1/2 liten honungsmelon
  • 2 persikor
  • 1 äpple
  • 250 g vindruvor
  • 250 g cottage cheese, KESO® naturell
  • 7 valnötskärnor
  • 1/2 dl russin
  • 2 msk flytande honung
  • Instruktioner

    1. Kärna ur och skär melon och persikor i bitar. Skala och skiva äpplet. Dela vindruvorna och ta ur kärnorna. Blanda frukten i en skål.
    2. Blanda cottage cheese med hackade valnötskärnor och russin.
    3. Servera den till salladen och ringla över honung vid serveringen.
    4. Som lunch räcker salladen till 2 portioner och som dessert till 4 port.
    5. Tips: Täck över frukten med plastfolie om salladen görs i förväg.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben