Svampgratinerade fiskbullar

Serverar: 4 portioner

Tycker du om fiskbullar är detta ett gott recept.

Ingredienser

  • 1 stor burk fiskbullar i buljong
  • 1 burk kantareller eller
  • Champinjoner
  • 4 skivade tomater
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 5 dl svampspad + fiskspad
  • Salt
  • Peppar
  • Till gratinering
  • 1 dl riven ost
  • Till servering
  • Kokt potatis, råsallad
  • Instruktioner

    1. Låt fiskbullarna rinna av och lägg dem på ett smort eldfast fat. Täck dem med skivade tomater.
    2. Fräs svampen i fettet, tillsätt mjölet och späd med vätskan litet i sänder. Smaka av med salt och peppar och låt såsen koka 5 minuter.
    3. Häll såsen på fiskbullarna och strö riven ost över. Gratinera rätten i 275 grader ca 10 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben