Sweet Autumn

Serverar: 4 portioner

Honungsstekt kyckling med wokad blandning av höstens steksvamp, wokgrönt och krispiga nudlar.

Ingredienser

  • 5 dl blandad färsk steksvamp
  • 4 kycklingfiléer
  • 1 dl flytande honung
  • 1 burk Mrs cheng´s wok mix med svamp
  • ½ burk Mrs cheng´s strimlade bambuskott
  • 1 burk Mrs cheng´s Thai honey & Soy wok sauce
  • 8 nystan Mrs cheng´s egg noodles
  • 1 dl purjolök, strimlad
  • Mrs cheng’s sesame oil och matolja till stekning
  • Mrs cheng´s Japanese soy sauce
  • Instruktioner

    1. Koka nudlarna efter anvisningen på paketet. Häll sedan av dem och spola med kallt vatten.
    2. Hetta upp en panna eller wok och stek nudlarna i matolja tills de börja få en krispig känsla. Håll hög temperatur och vänd flitigt i pannan. Tag därefter upp nudlarna och lägg dem på en tallrik.
    3. Strimla kycklingfiléerna och stek dem i lite mat- och sesamolja. När kycklingen börjar få färg tillsätts svampen och steks tillsammans med kycklingen i ett par minuter.
    4. Blanda i de väl avrunna grönsakerna och förstekta nudlarna. Häll i woksåsen och honungen och ge rätten ett snabbt uppkok. Smaka av med Mrs cheng´s Imperial soy sauce.
    5. Toppa med strimlad purjolök och servera!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben