Dagen efter tacokvällen. Vad göra med den överblivna tacofärsen.. Varför inte röra ihop med vitkål och servera som vardagsmat.
Ingredienser
250-300 g tacokryddad köttfärs (från dagen innan)
1/4 vitkål
2 vitlökslyftor
2 dl crème fraiche
2 msk soja (gärna kinesisk)
Mjölk
Salt
Svartpeppar, grovmalen
Parmesanost
Instruktioner
Värm upp en panna med olja. Skiva och hacka vitlöken bryn sedan i pannan.
Tillsätt lite salt direkt i oljan.
Hacka/strimla vitkål, lägg i och låt sjuda tills dess att den börjar bli mjuk.
Tillsätt soja, rör om och smaka av..
Rör i gårdagens tacokryddade köttfärs, mängden bör vara ungefär som kålen.
Rör om, låt sjuda och smaka av. Lär smaka en hel del tacokrydda.
Tillsätt crème fraiche, rör om, tillsätt lite mjölk för att få rätt konsistens.
Smaka av. Lite peppar och salt om så behövs.
Under tiden. Koka upp pasta.
Klart att ätas.
Lite grönsaker till är aldrig fel.
Toppa med lite parmesanost och några droppar soja.