En jättegod sallad som passar till nästan allt. Det går utmärkt att byta ut creme fraichen mot grekisk yoghurt. Salladen står sig i flera dagar , så gör gärna dubbel sats.
Ingredienser
Ca: ½ kg vitkål
1 burk majs ( 300 g )
½ purjolök
Ca: 3-4 dl crème fraiche
Ca: ½-1 dl majonnäs
½ dl dill
Salt
Svartpeppar
Italiensk salladskrydda
Vitlökspulver
Instruktioner
- Finstrimla vitkålen och skiva purjolöken tunt.
Blanda vitkål, majs och purjolök i en skål.
- Rör ner crème fraiche och majonnäs. Tillsätt dill och rör om väl. Tillsätt övriga kryddor, rör om och smaka av.
- Salladen ska vara tjock och krämig.
Lycka till.
Liknande recept
Kommentarer (3)
Tack Liliane för att du skrev in denna mycket goda sallad. Gjorde den förra veckan efter dina anvisningar och rekommenderar andra att göra detsamma!!
SUPER GOD!!!!!
Jättegod Tack så mycket!