Tacopaj med crème fraiche

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Med en botten som man inte behöver förgrädda så går detta hur snabbt som helst och den är supersmarrig!

Ingredienser

  • Deg
  • 4 dl mjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • ½ tsk salt
  • 50 gr smält margarin
  • 1½ dl mjölk
  • Fyllning
  • 500 gr köttfärs
  • 1 msk olivolja
  • 85 gr oliver
  • 1 påse tacokrydda
  • Vitlökspulver
  • 1 dl vatten
  • 2 tomater
  • 2 dl crème fraiche
  • 4 msk majonnäs
  • 2 dl riven ost (ta den du gillar mest)
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200º. Blanda ihop degen. Först mjöl, salt och bakpulver och sist smör och mjölk. Tryck ut degen i formen. Förgrädda INTE!
    2. Stek köttfärsen i olivoljan och blanda i kryddorna och vattnet. Låt vattnet puttra bort. Häll färsen i pajskalet. Hacka tomat och lägg ovanpå färsen, även oliverna Blanda crème fraiche, majonnäs och ost och bred ut över tomaterna. Grädda 12-15min

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tacopaj
    Med glimten i ögat kan man konstatera att tacos har blivit en rätt lik...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben