Tacopaj med crème fraiche
Med en botten som man inte behöver förgrädda så går detta hur snabbt som helst och den är supersmarrig!
Ingredienser
Deg
4 dl mjöl
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
50 gr smält margarin
1½ dl mjölk
Fyllning
500 gr köttfärs
1 msk olivolja
85 gr oliver
1 påse tacokrydda
Vitlökspulver
1 dl vatten
2 tomater
2 dl crème fraiche
4 msk majonnäs
2 dl riven ost (ta den du gillar mest)
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200º. Blanda ihop degen. Först mjöl, salt och bakpulver och sist smör och mjölk.
Tryck ut degen i formen. Förgrädda INTE!
- Stek köttfärsen i olivoljan och blanda i kryddorna och vattnet.
Låt vattnet puttra bort.
Häll färsen i pajskalet.
Hacka tomat och lägg ovanpå färsen, även oliverna
Blanda crème fraiche, majonnäs och ost och bred ut över tomaterna.
Grädda 12-15min
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Tacopaj
Med glimten i ögat kan man konstatera att tacos har blivit en rätt lik...