Tacos med het räkfyllning

Serverar: 2 portioner

Tycker du om het mat är dessa tacos säkert något för dig!

Ingredienser

  • 1 morot
  • 1/2 gul lök
  • 1 liten paprika
  • Matfett
  • 1/2 burk tacosås
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1/2 dl matlagningsgrädde
  • 1 tsk Burrito spice mix
  • 2 msk Philadelphiaost extra light, 5%
  • 400 g räkor med skal
  • 4 tacoskal
  • 2 msk mango chutney
  • Hackad persilja
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 150 grader.
    2. Skala och grovriv moroten. Skala och hacka löken. Kärna ur och tärna paprikan. Fräs allt i lite matfett tills det mjuknar utan att få färg.
    3. Tillsätt tacosås, pressad vitlök, matlagningsgrädde och Burrito spice mix. Låt det puttra samman några minuter.
    4. Tillsätt osten och rör om så att den smälter. Smaka av. Skala räkorna och läg ner dem i röran. Låt allt bli genomvarmt, men inte koka.
    5. Värm tacoskalen enligt förpackningens anvisningar. Fördela räkröran i tacoskalen och toppa dem med mango chutney och lite hackad persilja.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    saxa 21 september 2014

    Mycket god röra. Enkel och smakrik. Har gjort denna flera ggr men har hoppat över vitlöken pga allergi. Men väldigt god även utan vitlöken.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben