Avocado med räkfyllning

En fin förrätt eller något gott till kvällsfika.

Ingredienser

  • 2 st avocado
  • 3 st hårdkokta ägg
  • 150 g keso
  • 4 msk majonnäs
  • 2 dl räkor
  • 3 msk dill (efter egen smak)
  • 1 msk citronpeppar (efter egen smak)
  • Instruktioner

    1. Koka äggen, låt dom svalna. Dela avocado på mitten och ta ur kärnan.
    2. Hacka räkorna och äggen i små bitar. Blanda ihop räkorna, äggen, keso, majonnäs och kryddorna.
    3. Fyll röran i avocadon.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Kicki-64 14 november 2010

    Jätte lätt att göra och jätte god! Den passade mycket bra som förrätt på min bjudning. Tack!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben