Stek laxen bara så den får färg och lägg sedan på ungssäkert fat. Stek en pressad vitlöksklyfta och blanda med saften från 2 limefrukter och 1,5 dl söt soya samt salt och peppar. Häll blandningen över laxen och sätt in i ugnen 225 gr. ca 15-20 min.
Skala och tärna två avocado och en stor mango. Skiva rödlöken tunt. Blanda ihop med de ljumma potatisklyftorna. Salta.
Detta recept hör till min topp 5-lista, helt klart. Jag brukar dock inte blanda potatisklyftorna med mango-avocadosalsan. Till denna rätt brukar jag servera en sås gjord av creme fraische och sweet chili + lite kryddor. Supersmaskigt!!
Detta recept hör till min topp 5-lista, helt klart. Jag brukar dock inte blanda potatisklyftorna med mango-avocadosalsan. Till denna rätt brukar jag servera en sås gjord av creme fraische och sweet chili + lite kryddor. Supersmaskigt!!