Läcker variant på Tacos i Nordiska smaker. Nytänkande och spännande gott!
Ingredienser
ca 480 g renskav
Salt
Peppar
1 burk kantareller, ca 200g (färska går givetvis bra)
2 vitlöksklyftor
Olivolja till stekning
½ dl persilja
1 rödlök
1 dl riven pepparrot
8-12 tunnbrödskorgar, tex. Mjällholms
2 dl matyoghurt
150 g riven västerbottensost
Servering
Grönsallad
Instruktioner
- Stek renskaven, salta och peppra. Fräs kantarellerna och finhackad vitlök i olivolja 3-4 minuter. Smaka av med salt och peppar. Blanda er hackad persilja. Hacka löken och riv pepparroten.
- Fyll tunnbrödskorgarna med renskav och svampblandning. Toppa med matyoghurt, rödlök, riven pepparrot och riven ost.
- Servera med en fräsch grönsallad.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Tacopaj
Med glimten i ögat kan man konstatera att tacos har blivit en rätt lik...
Svensk matkultur
Idag är matkulturen i Sverige en blandning av vår historia och influen...