Tacos på svenska

Serverar: 4 portioner

Läcker variant på Tacos i Nordiska smaker. Nytänkande och spännande gott!

Ingredienser

  • ca 480 g renskav
  • Salt
  • Peppar
  • 1 burk kantareller, ca 200g (färska går givetvis bra)
  • 2 vitlöksklyftor
  • Olivolja till stekning
  • ½ dl persilja
  • 1 rödlök
  • 1 dl riven pepparrot
  • 8-12 tunnbrödskorgar, tex. Mjällholms
  • 2 dl matyoghurt
  • 150 g riven västerbottensost
  • Servering
  • Grönsallad
  • Instruktioner

    1. Stek renskaven, salta och peppra. Fräs kantarellerna och finhackad vitlök i olivolja 3-4 minuter. Smaka av med salt och peppar. Blanda er hackad persilja. Hacka löken och riv pepparroten.
    2. Fyll tunnbrödskorgarna med renskav och svampblandning. Toppa med matyoghurt, rödlök, riven pepparrot och riven ost.
    3. Servera med en fräsch grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tacopaj
    Med glimten i ögat kan man konstatera att tacos har blivit en rätt lik...

    Svensk matkultur
    Idag är matkulturen i Sverige en blandning av vår historia och influen...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben