Tandorikyckling souercreme onion

Serverar: 2 portioner

Tid: 45 minuter

Kanske en lite annorlunda rätt men väldigt god

Ingredienser

  • 2 kycklingfiléer
  • c:a 3 msk ostronsås
  • 1 msk kycklingfond
  • 1 msk soya
  • c:a 1½ - 2 dl vispgrädde
  • Mjölk
  • 1½ - 2 msk Souercreme och onionkrydda
  • 2 tsk Tandorikrydda
  • Olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Putsa och krydda filéerna med lite salt o peppar. Blanda ihop en marinad med souercreme o onion, tandorikrydda och valfri mängd olivolja. Lägg filéerna i en plastpåse och förvara i kylen minst 3 timmar. Gärna 1 dygn. Bryn filéerna och häll i grädde, ostronsås, kycklingfond, soya och späd med mjölk till en valfri konsistens och smak. Personligen använder jag även marinaden som smaksättare. Smaka av och tillsätt ev. salt o peppar och souercreme onion. Sjud under lock i c:a 20 min. Servera med ris och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    eva23 24 maj 2015

    Låter ju intressant, men vad är souercreme och onionkrydda? Finns det på Ica eller Coop? Hur ser förpackningen ut?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben