Tårta Molly

Serverar: 8 portioner

Tid: 30 minuter

Modell rulltårta

Ingredienser

  • Tårtbotten
  • 3 ägg
  • 2 dl socker
  • 2 dl mjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • ½ dl mjölk
  • Fyllning
  • 3 dl vispad grädde
  • 80 g guldnougat
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 250 grader. Vispa ägg och socker. Blanda i de torra ingredienserna. Bred ut smeten i bakplåtsklädd långpanna. Sänk ugnsvärmen till 200 grader och sätt in plåten långt ner. Grädda ca 5 minuter. Sockra på tårtbotten och stjälp upp på ett annat bakplåtspapper.
    2. Gör fyllningen genom att smälta Gulnougaten i micro eller vattenbad och blanda ner i vispad grädde.
    3. Garnera med vispgrädde och skivad kiwi.

    Liknande recept

    3.8
    2 h 30 min
    6-8
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben