Tårtan Fri

Serverar: 10 portioner

Glutenfri, laktosfri, sockerfri och underbart god

Ingredienser

  • 1 ask crem cheese laktosfri á 200 g (Valio)
  • 3,3 dl laktosfri vispgrädde (valio)
  • Sockerersättning motsvarande 1½ dl strösocker
  • 1½ tsk vaniljsocker
  • 3 äggulor (gärna stora)
  • 8 gluten/laktosfria kex (typ digestive)
  • Färska bär
  • Instruktioner

    Blanda ost, socker och vaniljsocker. Rör ner äggulorna, en i taget i ostmassan. Vispa grädden hårt. Vänd i grädden i ost och äggsmeten. Smula kexen, strö hälften av smulorna i botten på en springform. Häll i smeten och strö på resterande smulor. Täck formen med plastfolie och ställ i frysen minst 4 timmar före servering. Servera med färska bär.

    Liknande recept

    3.8
    2 h 30 min
    6-8
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben