Tårtbotten

Serverar: 10 portioner

Suverän!

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 1 dl potatismjöl
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker. 2. Blanda ihop övriga ingredienser och rör om. 3. Grädda i 175-200 grader ca 35 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    ylwa 30 januari 2009

    Den va verkligen suverän. Enkel att göra också. Jag bakar nästan aldrig. Misslyckas för det mesta. Så det var första gången jag gjorde egen tårtbotten, men nu kommer jag aldrig att köpa färdig mer. //Ylwa

    Relaterade Artiklar

    Sockerkaka
    Ett av våra mest klassiska bakverk, det är den mjuka och fluffiga sock...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben