Tårtbotten

Tid: 30 minuter

Glutenfritt, Laktosfritt, Mjölkproteinfritt

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 1 ¼ dl socker
  • 1 dl glutenfritt mjölmix / gluten-mjölkfritt mjölmix
  • 2 msk kakao eller 1 msk vaniljsocker
  • 1 tsk bakpulver (kontrollera innehållet)
  • Instruktioner

    Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ner mixen med siktat kakao/vaniljsocker och bakpulver. Häll smeten i en smord mixmjölad form, (OBS! smörj ej kanterna) med löstagbar kant ca 24 cm i diameter. Grädda i 175 grader ca 20 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Sockerkaka
    Ett av våra mest klassiska bakverk, det är den mjuka och fluffiga sock...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben