Thai kyckling á la LCHF

Enkel och god LCHF-rätt.

Ingredienser

  • 2 kycklingfiléer
  • 1 msk kaprawpaste
  • 1 tsk sambal olek
  • 1 msk fishsous
  • 1 burk cocosmjölk
  • 1 msk smör
  • 200 g blomkål
  • 150 g broccoli
  • ½ purjolök
  • 1 morot
  • ½ paprika
  • Instruktioner

    1. Strimla kyckling och grönsaker och fräs i smör. Tillsätt kryddor och coccos mjölk. låt allt puttra i ca 20 min.
    2. OBS! Om man inte gillar starkt uteslut sambal.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    bodilena 24 maj 2009

    vad är kaprawpaste för något?

    miramamman 2 oktober 2010

    Blev Gott, jag använde grön currypasta och oystersås och hade i strimlad vitkål som är så gott i thaimat.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben