Thaikyckling

Serverar: 4 portioner

Riktigt gott till ris :)

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 1 msk smör
  • 1 msk olivolja
  • 500 g tärnad kycklingfilé
  • 1 paprika i bitar
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 strimlad lök
  • 40 g green curry spice mix
  • 400 ml kokosmjölk, 1 burk
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Hetta upp smör och olja i en panna. Bryn kyckling, paprika, vitlök, och lök cirka 5 minuter. Tillsätt currymixen, rör om och slå på kokosmjölken. Låt grytan koka upp och låt sjuda 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.

    Liknande recept

    4.6
    45 min
    4
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben