Thaiwok med risnudlar och jordnötter.

Serverar: 4 portioner

Wokat fläskkött med wokgrönsaker i välsmakande sås. Thaimat till vardags som du serverar med nudlar och toppar med jordnötter. Suveränt enkelt och gott!! I Arlakökets thaipanna är det mellangrädde i burken och smakpastan i locket (se bild).

Ingredienser

  • 400 g strimlat fläskkött
  • 2 msk smör och rapsolja
  • 250 g wokgrönsaker
  • 310 g Arla kökets thaipanna
  • 1 ½ dl salt jordnötter
  • Instruktioner

    1. Fräs det strimlade fläskköttet och wokgrönsakerna på hög värme i smör och rapsolja. Häll i grädden och smakpastan från Arla kökets thaipanna, rör om och låt koka ca 2-3 min Toppa rätten med jordnötterna.
    2. Servera med risnudlar och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben