The cookbook café cheesecake
Gillar du After Eight, gillar du den här kakan, tro mig!
Ingredienser
4 dl digestivekex, finkrossade
100 g smör, smält
Fyllning
900 g crèam cheese
2½ dl socker
2 msk vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
½ tsk salt
4 ägg
1 pkt After Eight
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda kexen med smöret och knåda tills du får en deg. Tryck ut den på botten av en form med löstagbara kanter. Ställ in formen i kylskåpet.
Rör ihop crèam cheese, socker, vetemjöl, vaniljsocker och salt till en jämn smet. Blanda sedan i äggen.
Häll ner hälften av smeten i formen och lägg försiktigt ut 6-8 After Eight. Fyll sedan på med resten av smeten. Täck ovansidan med After Eight.
Grädda kakan 45 minuter eller tills den har fått fast form och en fin ljusbrun färg.
Låt kakan svalna och placera den sedan i kylskåp i några timmar innan servering.
Liknande recept
Cheesecake med smak av kanel
50 min
6
Frozen cheesecake
4.6
40 min
6-8
13
Chocolate cheesecake muffins
4.8
10-12
4
Daim cheesecake
4.4
2 h 30 min
10-12
8
phyllis cheesecake
4
10
Cheesecake garnerad med hallon och blåbär
4.5
8-10
7
Aromsmör Café de Paris
6-8
2
Cheesecake som alltid gör succé.
4.6
8-10
15
New York cheesecake med blåbär
4.4
1 h 20 min
1
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!