Tia Gills curry kycklingpytt

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 10 minuter

Syrran är inte så glad för korv, vilket däremot jag är, så när jag gjorde min La Jefa pytti panna så fick jag även hitta på ett recept som skulle passa henne. Det blev väldigt gott.

Ingredienser

  • 4 kalla kokta potatisar
  • 8 skivor bacon
  • 1 stekt kycklingfilé
  • 1 gul lök
  • 1/2 röd paprika
  • 1 msk smör (att steka i)
  • Salt
  • Grovmalen pepparmix
  • Piffi allkrydda
  • Paprika pulver
  • 1-2 tsk curry
  • Instruktioner

    1. Tärna potatis, bacon, kyckling och paprika. Finhacka löken.
    2. Stek allt tillsammans utom kycklingen (den tillsätts på slutet för att den inte ska bli för torr).Tillsätt kryddorna förutom curryn.
    3. När det är gyllenbrunt, tillsätt kycklingen och stek ett par minuter tills kycklingen har blivit genom varm. Pudra över curryn och servera genast.
    4. Servera med stekt ägg och ketchup.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Gillsan 22 juni 2008

    Jag älskar curry och kyckling.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben