Tomat- och äggsvampar

Serverar: 6 portioner

Tid: 15 minuter

Roligt för t ex barnkalas.

Ingredienser

  • 6 ägg
  • 6 körsbärstomater
  • 150 g kesella
  • Salt
  • Gräslök
  • Instruktioner

    1. Koka äggen 8 minuter, spola av dem under kallt vatten och ta bort skalet. Skär av en liten bit av under- och överkanten av varje ägg. Halvera alla tomater, ta bort underkanten och innehållet. Torka in- och utsidan av tomaterna med papper. Blanda kesellan med lite salt. Ställ alla äggen på en tallrik och toppa äggens översida med lite kesella. Lägg resten av kesellan i en spritspåse, spritsa prickar på tomaterna och lägg dem ovanpå äggen.
    2. Garnera eventuellt med gräslök.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben