Tomatfisk

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Mycke gott

Ingredienser

  • 600 g fiskfilé, tex sej
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 tsk oregano
  • 1 dl riven ost, Kvibille herrgård
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°.
    2. Lägg fisken i en ugnssäker form. Salta och peppra.
    3. Blanda grädde, tomatpuré och oregano. Häll det över fisken och strö över osten. Tillaga fisken i nedre delen av ugnen i 20-25 min.
    4. Servera med kokt potatis och grönsaker.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    flabban 25 november 2008

    Jag redde av såsen i en kastrull först, innan jag hällde den över fisken. (För att få det lite krämigare) Supergott, oreganon sätter det lilla extra. Tack för ett bra recept.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben