Tomatsoppa med pasta och bacon

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Snabb och mättande soppa. Till hungriga barnfamiljer passar inget blask utan mat. Får du inte tag på passata så använd passerade tomater istället med en skvätt tomatpuré.

Ingredienser

  • 700 g passat tomatfond, Felix
  • 3-5 dl grönsaksbuljong
  • 1-1 ½ dl risoni
  • 1 dl creme fraiche
  • 2 pkt tärnat bacon
  • Instruktioner

    1. Koka upp tomatfond med buljong. Lägg i risonin och koka ca 11 minuter. Tillsätt creme fraiche och koka upp.
    2. Stek bacontärningarna knapriga under tiden och låt rinna av på hushållspapper.
    3. Servera soppan varm toppad med bacontärningar. Gärna ett gott ostbröd till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben