Tonfisk- och potatissallad
Serverar:
4 portioner
Perfekt sommarmat.
Ingredienser
2 burkar tonfisk i olja ( 370 gram)
6-8 kalla kokta potatisar
1/2 purjolök
3 hårdkokta ägg
1 dl majonnäs
1 dl grekisk yoghurt
1 krm cayennepeppar
Salt
Vitpeppar
3 msk bostongurka
2 msk kapris
Instruktioner
Dela avrunnen tonfisk i bitar. Skala och skär potatisen i tärningar. Skär purjolöken i strimlor. Hacka äggen.
Rör samman majonnäs och yoghurt och smaka av med cayennepeppar, salt och peppar.
Blanda tonfisk, potatis, purjolök, ägg, bostongurka och kapris och bind ihop det med majonnäsblandningen.
Garnera med gröna eller svart oliver.
Liknande recept
Tysk potatissallad
4.3
4
1
Potatissallad med Kikärtor
4
Kryddstark potatissallad
4
1
Fransk potatissallad
4.6
1 h
4
8
Potatissallad
4.8
20
13
Potatissallad
6
Potatissallad
5
6
2
Potatissallad med senapsdressing
5
Fransk potatissallad
5
6
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!