Tonfisk- och potatissallad

Serverar: 4 portioner

Perfekt sommarmat.

Ingredienser

  • 2 burkar tonfisk i olja ( 370 gram)
  • 6-8 kalla kokta potatisar
  • 1/2 purjolök
  • 3 hårdkokta ägg
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl grekisk yoghurt
  • 1 krm cayennepeppar
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 3 msk bostongurka
  • 2 msk kapris
  • Instruktioner

    1. Dela avrunnen tonfisk i bitar. Skala och skär potatisen i tärningar. Skär purjolöken i strimlor. Hacka äggen.
    2. Rör samman majonnäs och yoghurt och smaka av med cayennepeppar, salt och peppar.
    3. Blanda tonfisk, potatis, purjolök, ägg, bostongurka och kapris och bind ihop det med majonnäsblandningen.
    4. Garnera med gröna eller svart oliver.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben