Tonfiskgratäng a la Nadia

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

En jättegod och enkel tonfiskgratäng.

Ingredienser

  • 2 burkar tonfisk i vatten
  • 3-4 dl ris
  • 3 påsar hollandaisås eller bearnaisesås
  • Mager riven gratängost, efter eget behov
  • Majs
  • Instruktioner

    1. Koka upp riset och såsen.
    2. När riset och såsen är klart, börja med att lägga riset i botten av en ugnsform, inte allt ris. Lägg på en burk tonfisk, glöm ej hälla av vattnet, häll sedan över lite sås. Upprepa med resten av riset, tonfisken och såsen.
    3. Strö över riven ost och majs och gratinera i ugnen ca 20 minuter på 200 grader.
    4. Servera med sallad och citron.
    5. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    4.5
    45 min
    4
    2

    Kommentarer (1)

    Madden 4 januari 2010

    Jag brukar också föra en liknande men lägger ärtor i riset. Mycket gott och en perfekt barnrätt.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben