Tonfiskröra

Serverar: 4-7 portioner

Tid: 15 minuter

Äter jag när jag vill ha nått enkelt och gott. Fick äta en hel del när jag bodde i London

Ingredienser

  • 1 st Purjolök
  • ca 1 - 2 dl majonäs
  • 2 st tonfisk i vatten
  • 1 st liten burk majs
  • salt
  • peppar
  • formfranska antal xx
  • Instruktioner

    Öppna tonfisken o häll ut allt vatten. Lägg tonfisken och ca 1 dl majonäs i en rätt stor skål.Ta en gaffel o mosa ihop tonisken med majonäsen till en fin röra.Öppna majs och häll ut vattnet från den o lägg i majsen i tonfiskröran o blanda.Ser du att det är för lite majonäs(vilket det brukar vara) så lägger du i mer .Till sist ite salt och peppar efter smak.Lägg plasfolie över skålen och sätt den i kylen ca 1 timme för god smak.(smakar bäst när den har fått stå 2-3 timmar . Ta 2 skivor formfranska och lägg röran mellan...mamsigt

    Liknande recept

    5
    10 min
    6
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Burkmat är bra sommarmat
    Sommartid är gärna oplanerad tid, eller borde i varje fall vara det. F...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben