Tonfiskröra

Serverar: 2 portioner

Det här är en enkel och supergod tonfiskröra!!

Ingredienser

  • 1 hårdkokt ägg
  • 1/2 gul lök
  • 150 g tonfisk i olja (1 burk)
  • 1 msk majonnäs
  • 2 msk turkisk yogurt, cream fraiche eller liknande
  • 1 msk kapris
  • 1 tsk dijonsenap
  • Lite citronsaft från en citron
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Börja med att koka ägget så att det blir hårdkokt, hacka löken samtidigt. När ägget är klart hackas det. Blanda den hackade löken, ägget tillsammans med tonfisken. Blanda sen ner majonäs, turkisk yogurt (eller liknande), kapris, dijonsenap och rör om. Tillsätt citronsaft, salt och peppar efter den smak man gillar.
    2. Servera med avokado, sallad, bakpotatis, i mackan eller ät den precis som den är.

    Liknande recept

    5
    10 min
    6
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Burkmat är bra sommarmat
    Sommartid är gärna oplanerad tid, eller borde i varje fall vara det. F...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben