Tonfiskröra

Tid: 5 minuter

Denna röra kan man använda till bagetten som ska med på utflykten. Den kan även ätas i en sallad tillsammans med ägg

Ingredienser

  • 1 brk Tonfisk i olja eller vatten
  • Lök efter smak
  • Majonnäs efter smak
  • Citron eller lime saft
  • Instruktioner

    1. Öppna burken, häll ur oljan om det är tonfisk i olja. hacka lite lök, skär citronen och kläm ur saften Blanda ingredienserna.
    2. Om du ska ha den i en bagett så är det bara att lägga i den. om det är sallas som du ska ha den, då kokar du ägg en/ person och sen gör du en sallad av de grönsaker du vill ha i.

    Liknande recept

    5
    10 min
    6
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Burkmat är bra sommarmat
    Sommartid är gärna oplanerad tid, eller borde i varje fall vara det. F...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben