Tonfiskröra 2

Supergott på smörgåsar, eller i tunnbröd som man skurit i små bitar. Sätt i tandpetare i varje del till buffé. Jag brukar göra en hel tunnbrödrulle och äta den själv *ler*

Ingredienser

  • 1 burk tonfisk i vatten
  • ½ rödlök, finhackad
  • 1 dl gräddfil
  • 2 msk bostongurka
  • Ca 2 msk majonnäs
  • Instruktioner

    1. Blanda gräddfilen, bostongurkan, majonnäsen och den finhackade rödlöken. Smula ner tonfisken i röran.
    2. Klart!

    Liknande recept

    5
    10 min
    6
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Burkmat är bra sommarmat
    Sommartid är gärna oplanerad tid, eller borde i varje fall vara det. F...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben