Tonfiskröra

Serverar: 4 portioner

God röra med tonfisk och creme fraiche som passar både till smörgås, våfflor och pannkakor.

Ingredienser

  • 2-2,5 dl creme fraiche
  • 1 burk tonfisk
  • 0,5 dl bostongurka
  • 2-3 msk ketchup
  • Instruktioner

    1. Gör helst iordning röran ca 30 minuter innan servering så att den hinner stå i kylen ett tag.
    2. Öppna tonfiskburken och pressa ur vattnet så attt fisken blir "torr". Blanda samman alla ingredienserna till en röra och ställ in i kylen.
    3. Servera till exempel till vanlig smörgås, våfflor eller pannkakor.

    Liknande recept

    5
    10 min
    6
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Burkmat är bra sommarmat
    Sommartid är gärna oplanerad tid, eller borde i varje fall vara det. F...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben