Tonfiskröra

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 10 minuter

Här hemma äter vi denna röra som pålägg barnen tycker om den jättemycket. Den går lika bra att ha i en en bakad potatis eller i smörgåstårta.

Ingredienser

  • 1 burk tonfisk i olja
  • 4 hårdkokta ägg (hackade)
  • 1 rödlök (hackad)
  • 1-2 msk majonäs
  • 1 liten burk creme fraiche
  • 1-1/2 dl majskorn
  • Citronpeppar
  • Aromat
  • Paprikapulver
  • Ev curry
  • Lite finhackad dill
  • Instruktioner

    Häll av lite olja från tonfisken finfördela den i en skål tillsätt de övriga ingredienserna, smaka av med kryddor och ställ in i kylen och låt vila ca 30 min.

    Liknande recept

    5
    10 min
    6
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Burkmat är bra sommarmat
    Sommartid är gärna oplanerad tid, eller borde i varje fall vara det. F...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben