Tonfiskröra

Serverar: 2 portioner

Tid: 5 minuter

Lätt och gott till pasta som lunch eller i tunbröd som snacks. Funkar på många sätt och är jättelätt att göra!

Ingredienser

  • 1 burk tonfisk i vatten (bra kvalitet , ingen sån som bara är mos)
  • 5 cm av en purjolök (välj vit eller grön del - den du gillar bäst)
  • 1 liten burk creme fraish ( 2 - 2½ dl)
  • svartpeppar
  • salt
  • ev . lite vitlök
  • Instruktioner

    Hacka upp purjolöken i små strimlor eller mindre om så önskas, häll av vattnet av tonfisken. Blanda och smaka av.

    Liknande recept

    5
    10 min
    6
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Burkmat är bra sommarmat
    Sommartid är gärna oplanerad tid, eller borde i varje fall vara det. F...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben