Tonfisksås på Mias vis

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 10 minuter

Fick det här av min kompis - så enkelt och så gott. Serveras till pasta.

Ingredienser

  • 1 burk tonfisk i vatten (200 g)
  • 1 burk crème fraiche (ca 2-2½ dl)
  • 1 liten burk majs (150 g)
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 5-6 cm av en purjolök
  • Instruktioner

    1. Jag brukar hoppa över purjolöken ibland men det är gott med den i såsen.
    2. Skiva purjolöken tunt och lägg den i en kastrull. Lägg även i tonfisken, crème fraichen och majsen. Salta och peppra efter smak.
    3. När det gäller crème fraichen så tycker jag det är godast med den feta varianten men det går bra med den magra också.
    4. Låt det hela puttra ihop under tiden som du kokar pastan. Det räcker med 5 - 10 minuter.
    5. En snabb och god vardagsrätt.

    Liknande recept

    3
    25 min
    4
    1
    4.3
    30 min
    3-4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben