Tortillarullar med kyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

En av ungarnas favoriter. Bra bjudrätt då den kan förberedas och bara gratineras.

Ingredienser

  • 400-500 g kycklingfilé
  • 1 gul lök
  • 2 dl crème fraiche paprika/chili, helst Arlas
  • Salt
  • Peppar
  • 8 små tortillabröd
  • Riven ost, smakrik
  • Ev 1 halv finhackad röd paprika
  • Instruktioner

    1. Hacka löken, inte för grovt. Strimla kycklingen i ganska små bitar. Bryn lök och kycklingbitar och krydda med salt och peppar.
    2. Häll på crème fraichen och låt småputtra några minuter. Blanda ev i paprikan.
    3. Fördela fyllningen på tortillabröden, rulla ihop och lägg i en smord, ugnssäker form. Strö över osten.
    4. Gratinera i ugn 225 grader, ca 10 minuter eller tills osten smält och fått fin färg. Servera med en god sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    HoaHoa 16 februari 2011

    Detta brukar jag ofta göra hemma. Så himla gott och enkelt. Brukar köpa grillad kyckling istället plus att jag föredrar Arlas paprika/chili creme fraiche, men det är ju en smaksak!!

    Sara_W 16 februari 2011

    Den använde jag förr, men sen försvann den ett tag. Skönt att den är tillbaka.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben