Tortillawraps med vitlökssås

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Supergott!

Ingredienser

  • ½ grillad kyckling eller 2 grillade kycklingfiléer (färdiggrillade)
  • 2 tortillabröd
  • Blandad sallad (isbergs, minimajs, tomat, rödlök)
  • Vit kebabsås
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 liten skvätt vitvinsvinäger
  • En nypa torkat mynta
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Sallad: Gör i ordning salladen genom att skiva upp isbergssalladen och tomaterna. Skiva rödlöken i tunna skivor.
    2. Vit kebabsås: Blanda ihop alla ingredienserna till vitlökssåsen och rör om väl.
    3. Dela kycklingköttet i mindre bitar. Lägg tortillabröden på vars en tallrik. Fördela kycklingköttet i lagom mängd på bröden. Fördela isbergsallad, minimajs, tomat, rödlök på kycklingbitarna. Ös till sist lite vit kebabsås på alltihopa och rulla ihop tortillabrödet. Ät och njut!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben