Trekantsbröd i flera lager

Serverar: 4 portioner

Trekantsbröd med tonfiskröra.

Ingredienser

  • Formfranska gärna av den grövre sorten
  • Ägg
  • Carlshamn LättLätt
  • Sallad
  • Tomat
  • Tonfiskröra
  • 1 burk tonfisk i vatten
  • 2 msk lättmajonnäs
  • ½ dl lätt crèmefFraiche ( 15 %)
  • ½ purjolök
  • Salt
  • peppar
  • Instruktioner

    1. Blanda crème fraiche, tonfisk, lättmajonnäs och purjolök. Smaka av med salt och peppar.
    2. Bred margarin på brödet, lägg på tonfiskröra och skivat ägg. Lägg på ytterligare en brödskiva, ett lager tonfiskröra och ägg. Avsluta med en brödskiva.
    3. Skär brödet tvärsöver i trekanter. Servera smörgåsarna med salladsblad och tomatskivor.

    Liknande recept

    4.5
    15 min
    3-4
    2

    Kommentarer (1)

    Aspholme 14 januari 2008

    Trekanter har alltid intresserat mig, så den prövar vi :-)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben