Triple choc brownie

Choklad!!

Ingredienser

  • 185 g smör
  • 185 g mörk choklad
  • 3 ägg
  • 3 ½ dl socker
  • 1 ½ dl mjöl
  • 1 ½ dl kakao
  • 2 dl hackad vit choklad
  • 2 dl hackad mjölkchoklad
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 180°C. Smält smöret och den mörka chokladen i en kastrull. Rör ihop till en jämn smet och låt svalna.
    2. Vispa ägg och socker fluffigt och vänd ner chokladsmeten i äggblandningen. Sikta mjöl och kakao och rör ihop med resten av smeten.
    3. Tillsätt sedan den hackade chokladen. Häll smeten i en cirka 20 cm, avlång, form som du klätt med smörat bakplåtspapper.
    4. Grädda i 35-40 minuter. Låt svalna och skär i fyrkanter.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    jjassee 21 augusti 2010

    Supergod, rekomenderas varmt! Alla jag har bjudit har verkligen älskat dom. :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben