Tunnbrödsrullar!

Godast om dom får stå och dra 1 dygn

Ingredienser

  • 4 st tunnbröd
  • 175-200 gr tonfisk i vatten
  • 2 msk orökt kaviar
  • 1 lök(valfri)
  • 1 dl vispad vispgrädde
  • ½ dl creme fraiche
  • Instruktioner

    Låt tonfisken rinna av ordenligt. Blanda ihop allting. Bred tunnbröden med margarin/lätta. Lägg på fyllningen, rulla ihop. Slå in i glad pack tills dom ska serveras. Skär i lagom snittar, precis innan dom serveras. Går bra att frysas. Servera som tilltugg!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Malmöfestival
    Av all mat som serveras under Malmöfestivalen har Matklubben hållit...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben