Tunnbrödsrulle

Serverar: 6-10 portioner

gott och lätt

Ingredienser

  • 2 dl crème fraiche
  • 2 burkar ( 200g) Abbas mästeranjovis-sill
  • 1 grönt äpple
  • 1 tsk socker
  • 1 msk dijon senap
  • 1 stor röd lök
  • Gräslök
  • Smörgåskrasse ( kan uteslutas )
  • Grovmalen svartpeppar
  • 2-3 mjuka tunnbröd
  • Instruktioner

    1. Hacka löken, gräslöken, sillen och äpplet fint. Blanda ner allt i crème fraichen och låt stå till sig över natten.
    2. Fördela fyllningen på tunnbröden och rulla ihop på längden. Låt stå en stund så det saftar till sig lite ( kan vara över natten om man vill) Skär i bitar och avnjut!!!!!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Malmöfestival
    Av all mat som serveras under Malmöfestivalen har Matklubben hållit...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben