Ugnsbakad kassler under mozarellatäcke
Serverar:
4 portioner
Tid:
15 minuter
Kassler är toppenmat både till vardags och fest. Supergod.
Ingredienser
400 g kassler i skivor
1 gul lök hackad
½ purjolök strimlad
2 dl krossade tomater i burk
Salt
Peppar
150 g mozarella i skivor
Paprikapulver
Instruktioner
Fräs lök och purjo några min. Tillsätt tomatkross. Smaka av med salt och peppar.
Bred ut blandningeni en ugnssäker form. Lägg på kasslern. Fördela osten.
Gratinera i 200 grader i ca 10 min (tills osten smält) Strö lite paprikapulver över.
Servera till pasta och en grönsallad.
Liknande recept
Ugnsbakad kassler med ädelostsås och vindruvor
4
Ugnsbakad lax med yoghurtsås
4
40 min
4
1
Pastasås med blomkål och kassler
4.5
8 min
2
2
Ugnsbakade kycklinglår med ingefärsyoghurt
5
1 h 30 min
4
1
skinka/kassler/korv och potatislåda
4.2
1 h 20 min
2-4
7
Ugnsbakad laxfilé
4.6
40 min
4
100
Svartvinbärsmarinerad kassler
3.5
4
Kassler med pepparrot
4
Kassler med curry och banan
4.6
4-6
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!