Ugnsbakad kassler under mozarellatäcke

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Kassler är toppenmat både till vardags och fest. Supergod.

Ingredienser

  • 400 g kassler i skivor
  • 1 gul lök hackad
  • ½ purjolök strimlad
  • 2 dl krossade tomater i burk
  • Salt
  • Peppar
  • 150 g mozarella i skivor
  • Paprikapulver
  • Instruktioner

    1. Fräs lök och purjo några min. Tillsätt tomatkross. Smaka av med salt och peppar.
    2. Bred ut blandningeni en ugnssäker form. Lägg på kasslern. Fördela osten.
    3. Gratinera i 200 grader i ca 10 min (tills osten smält) Strö lite paprikapulver över.
    4. Servera till pasta och en grönsallad.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    4
    100

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben