Ugnsfisk med vitlök

Serverar: 2 portioner

Snabb och lättlagad middag. Torsk passar utmärkt. Servera skivad ugnsstekt potatis till fisken.

Ingredienser

  • 1 vit fiskfilé à 400 g
  • Salt
  • Peppar
  • 1 stor vitlöksklyfta, hackad
  • ½ dl blandade färska örter, hackade
  • 2 msk olivolja
  • 100 g cocktailtomater
  • Tillbehör
  • 300 g skivad ugnsstekt potatis
  • Instruktioner

    1. Lägg fisken i en ugnsform. Salta och peppra. Skala och hacka vitlöken fint. Hacka örterna. Strö lök och örter över fisken. Ringla över oljan.
    2. Stek i mitten av ugnen i 200º i 10 minuter. Lägg på tomaterna. Stek ytterligare ca 10 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben