Ugnspannkaka med fläsk glutenfri!!!

Tid: 30 minuter

Lätt att laga glutenfri Ugnspannkaka med fläsk!

Ingredienser

  • 4 st Ägg
  • 9 dl Mjölk
  • 6 dl Glutenfri mjölmix
  • 5 msk Pofiber
  • 1½ tsk Bakpulver
  • 1 tsk Salt
  • 200 g Fläsk,(Bacon)
  • Smör
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader
    2. Smörj en långpanna med smör och lägg i fläsk eller (bacon) skuret i småbitar.
    3. Vispa upp äggen till ett pösigt skum. Häll i mjölken.
    4. Blanda pofiber, bakpulver, salt och mjölmixen i en skål.
    5. Vispa ner dom torra ingredienserna i vätskan.
    6. Häll smeten i långpannan med fläsk. Grädda mitt i ugnen ca. 20 minuter eller tills pannkakan fått fin färg.
    7. Servera med Blåbärssylt. Lycka Till!

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben