Ugnspannkaka med fläsk glutenfri!!!
Tid:
30 minuter
Lätt att laga glutenfri Ugnspannkaka med fläsk!
Ingredienser
4 st Ägg
9 dl Mjölk
6 dl Glutenfri mjölmix
5 msk Pofiber
1½ tsk Bakpulver
1 tsk Salt
200 g Fläsk,(Bacon)
Smör
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 grader
Smörj en långpanna med smör och lägg i fläsk eller (bacon) skuret i småbitar.
Vispa upp äggen till ett pösigt skum. Häll i mjölken.
Blanda pofiber, bakpulver, salt och mjölmixen i en skål.
Vispa ner dom torra ingredienserna i vätskan.
Häll smeten i långpannan med fläsk. Grädda mitt i ugnen ca. 20 minuter eller tills pannkakan fått fin färg.
Servera med Blåbärssylt. Lycka Till!
Liknande recept
Ugnspannkaka med fläsk eller bacon
50 min
2
Ugnspannkaka med bacon och äpplen
4.9
50 min
4
4
Ugnspannkaka med bacon
5
40 min
4
2
Ugnspannkaka med spenat, ädelost och bacon
4
40 min
4-6
2
Kinagryta fläsk med bambuskott
4.6
30 min
4
46
Våfflor - laktos och glutenfria
3.3
3
Chokadkladdkaka, glutenfri eller med mjöl
5
10
3
Scoutbullar med fläsk
30 min
4
Glutenfri Prinsesstårta
4.5
1 h 30 min
8-9
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!