Ugnsstekt veg-falu med fyllning

Serverar: 2 portioner

Tid: 35 minuter

Var alltid en favorit hemma och nu kan den göras vegetarisk.

Ingredienser

  • 300 g Middagskorv från Hälsans kök
  • 3 tsk bostongruka
  • 2 tsk ketchup
  • 1 msk riven ost
  • ½ tsk smör
  • Instruktioner

    1. Tina Middagsorven och ta av det röda höljet. Skär en fåra nästan hela vägen igenom korven. Ta lite av osten och pressa ner längst ner i skåran så den öppnar sig.
    2. Smöra en ugnsfast form och lägg några små klickar smör i den. Lägg korven i formen och fyll först skåran med bostongurka, sedan med ketchup och sedan ost. Om du vill kan du även ringla ketchup på korven efter du fyllt den.
    3. Sätt in i ugnen på 225 grader och låt den vara inne i ca 25-30 min eller tills osten smällt och fått lite färg. Korven i sig har dock ungefär samma färg som när den var rå, så titta på osten.
    4. Servera med stuvade makaroner eller potatismos

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben