Ullas 4 Grillmarinader

Bra att ha goda marinader samlade på ett papper.

Ingredienser

  • Marinad 1
  • 1 dl kinasoya
  • 1 dl honung
  • 1 msk citronpeppar
  • 1 msk Knorrs Aromatkrydda
  • Marinad 2
  • 2 msk honung
  • 2 msk kinasoya
  • 2 tsk grov senap
  • salt
  • Marinad 3
  • 1 dl olivolja
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 tsk svartpeppar
  • 1 msk kinasoya
  • 1 msk senap
  • Marinad 4
  • 1/2 dl outspädd svartvinbärssaft
  • 1/2 dl olja
  • 2 msk kinasoya
  • salt och peppar
  • Instruktioner

    Blanda den marinad som passar bäst. Pensla köttet. Lägg köttet i en plastpåse. Lägg det marinerade köttet i kylskåpet. Vänd plastpåsen några gånger. Låt köttet ligga i kylskåpet 1-4 timmar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben