Bra att ha goda marinader samlade på ett papper.
Ingredienser
Marinad 1
1 dl kinasoya
1 dl honung
1 msk citronpeppar
1 msk Knorrs Aromatkrydda
Marinad 2
2 msk honung
2 msk kinasoya
2 tsk grov senap
salt
Marinad 3
1 dl olivolja
2 vitlöksklyftor
2 tsk svartpeppar
1 msk kinasoya
1 msk senap
Marinad 4
1/2 dl outspädd svartvinbärssaft
1/2 dl olja
2 msk kinasoya
salt och peppar
Instruktioner
Blanda den marinad som passar bäst.
Pensla köttet.
Lägg köttet i en plastpåse.
Lägg det marinerade köttet i kylskåpet.
Vänd plastpåsen några gånger.
Låt köttet ligga i kylskåpet 1-4 timmar.
Liknande recept
Kommentarer (0)