Ullas fyllda bakpotatis

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Dessa serverades på en Countryfest på Jägersbos Festplats i Höör. Jag tiggde receptet och nu vill jag gärna dela med mig. Jättegott! Till ett buffe´bord eller till en enkel kvällsrätt.

Ingredienser

  • 2 st Bakpotatis
  • 1 pkt Bacon
  • 1 knippe Persilja
  • Grädde- tills det känns lagom
  • ev . ost
  • Instruktioner

    1. Baka gärna bakpotatisen i ugnen dagen innan. ----------------------- Dela bakpotatisen längs med i två halvor. Skeda ur ganska mycket av "potatisen". - spara. Stek bacon i minder bitar - rinna av. Hacka persiljan.
    2. Blanda ihop potatis"mos", bacon, persilja och rör ner grädde till en lagon konsistens. Fyll de urhålkade potatisskålarna med blandningen.
    3. Ugn ca 200 grader - tills rätten har fått fin färg. Sallad till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben