Dessa serverades på en Countryfest på Jägersbos Festplats i Höör. Jag tiggde receptet och nu vill jag gärna dela med mig. Jättegott!
Till ett buffe´bord eller till en enkel kvällsrätt.
Ingredienser
2 st Bakpotatis
1 pkt Bacon
1 knippe Persilja
Grädde- tills det känns lagom
ev . ost
Instruktioner
- Baka gärna bakpotatisen i ugnen dagen innan.
-----------------------
Dela bakpotatisen längs med i två halvor.
Skeda ur ganska mycket av "potatisen". - spara.
Stek bacon i minder bitar - rinna av.
Hacka persiljan.
- Blanda ihop potatis"mos", bacon, persilja och rör ner grädde till en lagon konsistens.
Fyll de urhålkade potatisskålarna med blandningen.
- Ugn ca 200 grader - tills rätten har fått fin färg.
Sallad till.
Liknande recept
Kommentarer (0)